Domů » Myslíme, že Vás čeká báječný rok!

Myslíme, že Vás čeká báječný rok!

Báječné oslavy

Je to asi rok, co jsme seděly v naší kuchyni na papírem A4 a vymýšlely osnovu budoucí knížky. Zadání bylo poměrně jasné. Kniha s návody na jednoduché tvoření. Jenže nám to nějak nestačilo. My nechtěly jen tvořit a psát návody. Moc jsme si přály vytovřit knihu, která bude krásná i praktická zároveň, a ze které bude dýchat domácí atmosféra a život. Chtěly jsme do ní přenést to čím vlastně žijem, co nás baví, co řešíme. Na tom jsme se shodly. A pak už to šlo celkem snadno. Čtyři kapitoly. Čtyři témata, která Vás můžou provázet celý rok. Čas na čaj, Oslavy, Piknik a Vánoce. To budou naše Báječné oslavy. Při přípravách jsme skládaly, lepily, šily, ale taky vařily, pekly a  došlo i na sklenku něčeho ostřejšího. To všechno jsme pak aranžovaly, rovnaly, ledabyle rozhazovaly a hlavně fotily. A taky psaly. Ano, naše knížka bude také plná příběhů. Krátkých, ale našich. Tak trochu jsme se v nich vracely do dětství, a tak trochu jsme psaly o tom, čím žijeme teď..

f677a7568c3a161af828545e0fba6a64

a7cf0899182a50017cda2459991a8d19

 

Víc vám teď asi neprozradíme. Budete si muset těch pár dní ještě počkat, ale už teď Vám můžeme prozradit, že pro ty, co si knížku objednají v našem eshopu, budeme mít malý  dárek. Báječných oslav totiž může být v roce celá řada a abyste na žádnou nezapomněli, můžete si je zapsat do narozeninového kalendáře Mámami, který jsme pro Vás navrhly ve spolupráci s l.markétou. Věříme, že Vám udělá radost a budou milou součástí Vaší rodiny.

narozeninovy kalendar

narozeninovy kalendar

 

A nakonec si  do svých diářů, rodinných kalendářů, doodlů a kdo ví čeho všeho, nezapomeňte zapsat, že už 3.11. se můžeme konečně potkat! V Knihkupectví a knihařství na Kounicově ulici v Brně totiž budeme od 17,30 o knížce něco málo povídat, pak si budeme povídat s Vámi a než si tu svoji odnesete domů, rády Vám ji podepíšeme :)

báječné oslavy

 

One comment

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..